دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آموزش‌وپرورش مسئول نظارت بر مهد‌های کودک شد

با رای نمایندگان مجلس صدور مجوز و نظارت بر مهد‌های کودک با رعایت مصوبات شورای­ عالی انقلاب فرهنگی به وزارت آموزش و پرورش سپرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر. در جلسه علنی روز دوشنبه (۲۰ آذرماه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی، طرح اصلاح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در دستور کار قرار گرفت و مواد (۲)، (۳) و (۴) این طرح به تصویب نمایندگان رسید.

 

بر اساس ماده (۲)، تبصره (۲) بند «پ» ماده (۲) قانون، به شرح زیر اصلاح می‌شود:

 

تبصره ۲- ارائه برنامه و تدوین محتوا، تعیین شاخص‌های آموزشی، پرورشی، زیستی، بهداشتی و استاندارد‌های فضا و تجهیزات، شایستگی‌های منابع انسانی، صدور مجوز و نظارت بر مهد‌های کودک، کودکستان‌ها، مراکز پیش‌دبستانی و سایر مراکز نگهداری و آموزش کودکان یا هر عنوان دیگری که مسوولیت مراقبت، رشد، پرورش و آموزش و تربیت کودکان بدو تولد تا ۶ سال تمام را عهده‌دار هستند، با رعایت مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برعهده وزارت آموزش و پرورش (سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک) می‌باشد.

 

طبق ماده (۳) نیز کلمه «سیاستگذاری» از ابتدای ماده (۳) این قانون حذف می‌شود و عبارت «شورای سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی» در این قانون به عبارت «شورای راهبردی، برنامه ریزی و نظارت مرکزی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی» اصلاح می‌شود و عبارت «و مرجع سیاستگذاری بر مدارس و مراکز موضوع این قانون، شورای عالی آموزش و پرورش تعیین می‌شود» به انتهای ماده (۳) قانون الحاق می‌شود.

 

بر اساس ماده (۴) که به تصویب نمایندگان رسید، در ماده (۴) قانون:

الف- در بند (۱) این ماده، پنج جزء به عنوان اجزاء «د»، «ذ»، «ر»، «ز» و «ژ» به شرح زیر الحاق و عنوان جزء «د» به (س) تغییر می‌یابد.

د- رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور یا معاون ذیربط

ذ- وزیر امور اقتصادی و دارایی یا معاون ذیربط

ر- رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور

ز-رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک

ژ- دو نفر نماینده انجمن اولیاء و مربیان دانش آموزان مدارس غیردولتی به انتخاب انجمن (بدون حق رأی)

ب- در بند (۲) این ماده، پنج جزء به عنوان اجزاء «چ»، «ح»، «خ»، «د» و «ذ» به شرح زیر الحاق و عنوان اجزاء «چ» و «ح» به «ر» و «ز» تغییر می‌یابد.

چ- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان

ح- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان

خ- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان

د- رئیس اداره تعلیم و تربیت کودک اداره کل آموزش و پرورش استان

ذ- دو نفر نماینده انجمن اولیاء و مربیان دانش آموزان مدارس غیردولتی استان به انتخاب انجمن (بدون حق رأی)/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر